Ποιοι είμαστε

5Dimensions

Η 5Dimensions αποτελείται από μία ομάδα Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων και συναφών ειδικοτήτων και δραστηριοποιείται στους τομείς της Μελέτης, Σχεδιασμού, Επίβλεψης, Κατασκευής και Ανακαίνισης κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων και λύσεων σε έργα και υπηρεσίες που σχετίζονται με την επιστήμη του Μηχανικού.

Βασική μας αρχή είναι να εργαζόμαστε καθημερινά με τις ίδιες αξίες, δημιουργώντας μέσω της άρτιας σχεδίασης, της δημιουργικής ματιάς και των κατάλληλων τεχνικών λύσεων, ποιοτικές κατασκευές κατοικιών και επαγγελματικών χώρων υψηλής αισθητικής.

Η οπτική μας εστιάζει στον συνδυασμό των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρουμε και αφορά στον ΧΩΡΟ όταν σχεδιάζουμε, στον ΧΡΟΝΟ που ανταποκρινόμαστε και στον ΑΝΘΡΩΠΟ, καθώς εσείς είστε η διαφήμισή μας. Σε αυτό το πλαίσιο εργαζόμαστε με γνώμονα την βελτίωση και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου στο δομημένο περιβάλλον.

untitled 3 of 28

Το motto μας είναι:

"ΧΩΡΟΣ, ΧΡΟΝΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ"

5Dimention 1

ΧΩΡΟΣ (Τρεις Διαστάσεις)
Σκοπός μας μέσω της συνθετικής διαδικασίας για τη υλοποίηση μιας κατασκευής είναι να τονιστούν οι Τρεις Διαστάσεις του χώρου, οι ιδιαιτερότητες, οι χρήσεις και τα χαρακτηριστικά του, δίνοντας νέα προοπτική και λύσεις, σχεδιάζοντας με έμφαση στην άνεση και στην κίνηση μέσα σε αυτόν.

ΧΡΟΝΟΣ (Τέταρτη Διάσταση)
Ορίζοντας τον χρόνο ως την Τέταρτη Διάσταση, είναι αυτός που διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο και λειτουργεί σαν ορόσημο σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Η αρχική ανταπόκρισή μας σε κάθε αίτημά σας και η τήρηση του χρονοδιαγράμματος κάθε έργου που μας ανατίθεται, αποτελεί πρωταρχική μας επιδίωξη.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πέμπτη Διάσταση)
Με την Πέμπτη Διάσταση αναφερόμαστε στον άνθρωπο, καθώς το έργο προέρχεται από αυτόν και προορίζεται για αυτόν. Εστιάζουμε στον άνθρωπο, ταυτιζόμαστε με τις ανάγκες του, κατανοούμε την σημαντικότητα μιας νέας αρχής. Λαμβάνουμε υπόψιν σημαντικές παραμέτρους όπως την ιδιωτικότητα ή την συμβίωση με άλλους ανθρώπους στον ίδιο χώρο.

deigma icon

ΧΩΡΟΣ (Τρεις Διαστάσεις) Σκοπός μας μέσω της συνθετικής διαδικασίας για τη υλοποίηση μιας κατασκευής είναι να τονιστούν οι Τρεις Διαστάσεις του χώρου, οι ιδιαιτερότητες, οι χρήσεις και τα χαρακτηριστικά του, δίνοντας νέα προοπτική και λύσεις, σχεδιάζοντας με έμφαση στην άνεση και στην κίνηση μέσα σε αυτόν.

ΧΡΟΝΟΣ (Τέταρτη Διάσταση) Ορίζοντας τον χρόνο ως την Τέταρτη Διάσταση, είναι αυτός που διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο και λειτουργεί σαν ορόσημο σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Η αρχική ανταπόκρισή μας σε κάθε αίτημά σας και η τήρηση του χρονοδιαγράμματος κάθε έργου που μας ανατίθεται, αποτελεί πρωταρχική μας επιδίωξη.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πέμπτη Διάσταση) Με την Πέμπτη Διάσταση αναφερόμαστε στον άνθρωπο, καθώς το έργο προέρχεται από αυτόν και προορίζεται για αυτόν. Εστιάζουμε στον άνθρωπο, ταυτιζόμαστε με τις ανάγκες του, κατανοούμε την σημαντικότητα μιας νέας αρχής. Λαμβάνουμε υπόψιν σημαντικές παραμέτρους όπως την ιδιωτικότητα ή την συμβίωση με άλλους ανθρώπους στον ίδιο χώρο.

Ενδεικτικό Portfolio

rsz dsc 0263
Πολυτελής ανακαίνιση μεζονέτας στην Κάτω Κηφισιά
20220801 072336
Ανακαίνιση Μεζονέτας στο Βύρωνα
1
Ανακαίνιση γραφείου στου Ζωγράφου
20221118 093433 scaled 1
Ινστιντούτο Αισθητικής Καλλιθέα